Nu väntar en lång härlig höst

Solen strålar fortfarande denna höst. Naturen är fortfarande vacker så här i mitten av september. Rödhaken knarrar i trädgården och skatorna är upprörda när katter är i trädgården.
En gråvit katt hälsar regelbundet på oss, går husesyn och försvinner lika fort och överraskande som den kom. Salsa heter katten och den är väldigt skygg. Monica fick klia den bakom öronen vid ett tillfälle. Men jag har bara låtit henne nosa på min hand. Sen rycker hon till och försvinner.
Vi har haft besök i helgen. Monicas bror med fru. Det har blivit mycket prat, det var ett bra tag sen sist, och promenader och skratt och allvar. Kycklingspett och potatisgratäng, äpplekaka med vaniljsås och vin. Gott och närande.
Solen den värmde och vi satt ute på altanen. Madde och Manuel kom och hedrade oss med sin närvaro.
Men så fort solen täcks av moln eller försvinner bakom grönskan blir det snabbt kyligt. Ett förebådande om höst. Låt det bli en lång härlig höst med mycket träning, mopedkörning. Ut i naturen!
Presidentkandidat Hillery Clintons hälsa vacklar. Det verkar olycksbådande. 
Dagens bok: Eugen Kallmanns ögon av Håkan Nesser.
Dagens musik: Hapiness is a varm gun - The Beatles.
Dagens TV-serie: Happy Valley.

Livet blir aldrig normalt

Det går framåt. Livet håller sakta på att gå mot det normala.
Stopp!
Livet är ju aldrig normalt. Det händer oväntade saker hela tiden. Pang! Man är död.
Pang! Man lever. Vi vet aldrig vad som väntar runt nästa hörn. Charmigt och spännande? Välj själv.
Jag gillar vardagslunken. Det är ju egentligen ingen lunk. vardagen är spännande och händelserik, beroende på i vilken livssituation du befinner dig i.

RSS 2.0