Ljuset och våren kommer starkt

Ljuset har sakta kommit tillbaka. Visst är det härligt att vända upp ansiktet mot solen och känna den faktiskt värmer.
Jag simmar och power-walkar regelbundet i enlighet med mitt nyårslöften. Det syns inte mycket på vågen men jag känner mig å andra sidan pigg och nyter.
Idag var jag ute i 30 minuter. Det var isigt i spåren om man så säger. "Titta ned i backen", som Monica brukar förmana mig. Jag klarar mig från att syna marken närmare och flyter fram i god fart.
Simmade 700 meter på Valhallabadet igår och efter det en härlig stund i bubbelpoolen och sen bastu på det. Sen svävar man fram.
Köpte en symaskin av en kollega på jobbet via Facebook. En oanvända Singer Tradition 2055 för 700 kronor. Hoppas den håller måttet.
Vitlycke museum har hört av sig till min chef och vill ha hjälp med inläsning av något slag. Spännande att se vad det blir.
Har fått en ny favorit i den politiske skribenten Katrin Kielos. Hennes krönikor i Aftonbladet är sylvassa och klockrena. Där har Socialdemokraterna en tillgång.
Just nu spurtar Dario Cologna till guld på Skiathlon i skid-VM i Val di Fiemme. Peter Northug fyra och Calle Halfvarsson bäste svensk på en sjunde plats.
Dagens låt: Land of hope and Dreams med Bruce Springsteen.
Dagens bok: Åke Edwardsson senaste Hus vid världens ände.
Dagens rätt: Lax med kryddsmör.
Våren är på väg!

RSS 2.0