Välkommen till världen älskade Edda!

Jag har blivit farfar till underbara Edda! Mer om det senare.
Tre hjärtslag från evigheten. Mitt lilla, kanske något förstorade hjärta travar orent ibland. Då uppstår det som kallas förmaksflimmer.
Detta lilla förrädiska flimmer eller små proppar som sprutar ur hjärtats förmak är tydligen inte farligt i sig. Men det ökar risken för proppar eller stroke.
Hjärtspecialisternas Beata ordinerar waran, som lär minska risken för stroke med upp till 60 procent sägs det.
Tronbyl som jag tar nu minskar risken med tio procent.
Problemet med waran är att det ställer krav på ens livsstil. Risken finns för inre blödningar när den blodförtunnande medicinen waran sätts in.
Det föregås ändå av kalibrering för att få rätt dosering.
Ja, ja. Det blir nog bra. Får avvakta remissen till ako-teamet.
Nog om sånt.
Vi var på en inspirationsresa med jobbet till konstmuseet Lousiana i Helsingör och Dunkers kulturhus i Helsingborg. Vi bodde en natt på Clarion Helsing hotell i centrala Helsingborg och det var toppen.
Vi åt en fin måltid på Marcus Samuelssons krog Kitchen&Table i Helsingborg.
Innan det sjöng vi för födelsedagsbarnet Zara. En rolig text till Kim Larsens låt Vad gör du nu, lille du. Vi laddade upp utanför hennes rum. Trängde ihop oss och läste från Mac Booken och när hon öppnade dörren brast vi ut i sång. Efter det fick hon en klänning från Prickiga Katten som vi hade samlat ihop till. Zara blev jätteglad. Det var ju meningen.
Kom hem i torsdags kväll och var uppfylld av resan. Kul initiativ av vår chef.
Nu skall vi vinna på tipset. Monica och jag har börjat att tippa varsitt 32-raders system. Hittills har Monica vunnit 29 kronor och slagit mig två gånger av tre. Men nu jäklar!
Det bästa av allt till sist - vi har blivit farfar och farmor till lilla Edda. Johan och Julias dotter kon natten mellan lördag och söndag 22 september. Närmare bestämt 1.58 på natten.
Nu är inget sig likt. Framför allt inte för de nyblivna mor och far men också för katterna. Lilla Edda är så söt man kunde förvänta sig och nu längtar vi till torsdag då vi åker upp till Uppsala och får hålla i underbarnet.
Dagens låt: I can hear your heartbeat - Cris Rea.
Dagens bok: Levande och döda i Winsford - Håkan Nesser.
Dagens dikt: Visst gör det ont när knoppar brister - Karin Boye.
Dagens motto: Tag vara på livet, det varar inte för evigt.




RSS 2.0